Gör om omoderna gamla skinny jeans med slitningar till en trendig denimkjol!

7/5 2023

Vad gör vi med alla omoderna gamla skinny jeans med slitningar? Gör som jag – två par skinny jeans blev en trendig denimkjol! Vill ni kanske ha en guide på hur ni gör en egen kjol?

Denna remake är gjord i samarbete med Nimble Patch som samlar in jeans som inte har kunnat säljas i secondhand pga slitage eller hål. Hos Nimble Patch’s nya koncept Patchify kan du köpa en produkt med en mindre defekt till lägre pris och laga själv, göra en kreativ remake eller så lagar Nimble Patch jeansen åt dig och skickar sedan hem till dig! Hur bra? Nimble Patch Patchify är ett projekt med målet att förenkla återcirkulation av returplagg inom e-handeln och plagg som idag ofta kasseras eller slängs.

Nimble Patch vill inte bara att jeans ska leva länge, utan även att alla jeans som redan producerats ute i världen ska få ett extra liv! Alla plagg hos Nimble Patch koncept Patchify har en defekt – liten eller stor. Det kan vara ett hål, en fläck eller att det saknas en knapp. Köp den som den är eller få den lagad! Du kan välja att köpa plagget till ett lågt pris i sitt befintliga skick, eller att laga det via ett urval tilläggstjänster som du själv väljer. När du har gjort dina val, lagas plagget efter ditt önskemål (om du har valt det) och skickas hem till dig!

Kolla in min remake på jeansen HÄR.


%d bloggare gillar detta: