Lunchseminarium i riksdagen – EU:s textilstrategi

21/4 2023

Fredag 21 april var jag inbjuden till ett intressant och viktigt lunchseminarium med Alice Bah Kuhnke som handlade om EU:s textilstrategi och hur textilindustrin måste förändras till en mer hållbar, jämställd, klimatvänlig och transparent industri.

Tack till dessa fantastiska kvinnor som var med på lunchseminariet och som inspirerar både mig och andra till att sprida ordet om hållbar modekonsumtion!

Alice Bah Khunke, Sara Thorngren och Paula Savina från Miljöpartiet, och Lisa Caspani, Annika Sundin, Bea Szenfeld, Emma Oller Westerberg, Ingrid Arinell, Jennie Himmerman, Karin Stenmark, Maria Soxbo, Mirjam Saltvik, Sara Larsson Bränström, Sharon Berhane, Sophie Gripenberg, Sophie Schyman, Yrsa Lindberg och Åsa Blomberg.

Foto: Miljöpartiet (Sara Thorngren).%d bloggare gillar detta: